Pečící forma - Piza & Hranolky plech, Ø 34,5 cm, perforovaná
Detailní popis produktu
Ideální na pečení mražené pizzy i mražených hranolek
- perforace v plechu umožní snadný přístup teplu a páře k těstu, díky tomu si těsto zachová křupavý povrch při zachování měkkého a vláčného vnitřku.
Náš tip:
- Můžete použít i na rozpékání či pečení bagetek, ideální také na sušení potravin, jako jsou křížaly nebo různé druhy zeleniny.
Použití i péče: Po vychladnutí přetři vlhkým hadříkem. Tyhle povrchy chemii nepotřebují. To je jejich výhoda. Snadno se udržují. Nepatří do myčky nádobí. NEPŘILNAVÝ = nic se na ně NEPŘIPALUJE (NENAPÉKÁ, NEPŘIPÉKÁ tak, že by to nešlo jednoduše odstranit). Pokud budeš péct předsmažené hranolky, tak v nich už tuk je. Pokud budeš péct hranolky z brambor, tak doporučujeme přestříknout olejem ve spreji, aby se hranolky nespékaly k sobě.
Mraženou předpečenou PIZZU zmákneš bez tuku. Dírky zespodu ji krásně "propečou" Pizzu z těsta na spodní straně budeš mít stejně "pomoučenou" z válení těsta, takže se taky nechytne.
POZOR, pokud budeš dělat hranole ze syrových brambor, tak je třeba s olejem opatrně. Má to dírky ve spodu! (Kvůli proudění horkého vzduchu skrz dno formy!)
POZOR, pokud budeš dělat pizzu z čerstvého těsta, pak dej na plech ještě pečící papír. Řídká těsta a omáčky by mohou ucpat ventilační dírky na plechu. Tento plech je vyvinut na pečení mražených potravin (pizza, hranolky, atd), proto je v případě čerstvých těst a tekutých náplní nutný ještě pečící papír.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyň-pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.4 kg |
řada Biopan od českého výrobce Vaše Dedra
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.