Pečící forma - Srnčí hřbet, 31 cm, objem 1000 ml
Detailní popis produktu
Srnčí hřbet, 1000 ml
- nestárnoucí klasika, kterou znaly už naše babičky
- ideální na biskupský chlebíček, aspik, paštiku, sekanou, nádivku a další pečené i nepečené dobroty...
Formy jsou vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!
Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že: „TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.35 kg |
Jak vůbec pečící forma Srnčí hřbet vypadá?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.